teisipäev, 24. jaanuar 2012

Siit ja sealt


Houdy!?! Kuna kelgukoerad on pidevas liikumises, vöib juhtuda, et fookusesse jääb tervest koerast vaid yksainuke silm...


Perekond Läski, Pahis, Envy, Pepsi ja Cola suures ning kutsikud vasakul väiksemates aedikutes.


Tagasi kodus...


Mäkketöus läheb kergelt, kui ees on niivörd head koerad!


Kohalikud vaated jäävad alatiseks lummama...



Mnjah, ei ytleks, et meie neist "stop" märkidest nyyd just väga hoolega kinni peaksime. Alati vöib ju öelda, et vabandust, koerad pole oma treeningus veel märkidelugemiseni jöudnud...;)




Meie kolme aasta absoluutne tipp-rakend. Need koerad ei tee pärast 20 km teist nägugi. Vöib ainult ette kujutada, kuidas nad jookseksid kerge vöistluskelgu ja yhe inimesega. Kelgu ees: Mona- Pepsi, Fanta- Lilo, Pommac- Ox ja Amen- Lordi.


Pepsi ja Mona



Manson, kes on poolenisti kolinud meie tuppa ja tänu kellele pole meie riietel kunagi puudust lisakarvadest.




Kuna Ox'il on meessoost kaaslane Pommaci näol juba olemas, ei jää Lordil muud yle, kui tagumisest reast neiu seeliku alla piiluda.

Muide Ox on meil töeline tegija olnud. Kysime talt ikka söitude ajal, et kust sa selle poweri vötad, et kyngastest niimoodi yles litsuda jaksad, aga miskipärast ei ole ta oma saladust meile veel avaldanud.....äkki homme?!

Nyyd aga tuttu. Ahh kui imeline on vajuda täiesti väsinuna voodisse pärast tegusat päeva, pärast päeva, mil sa oled teinud seda, mida sa kogu sydamest naudid. Pea vajub pehmesse patja....tömbud kerra....ning jaksad veel vaid sosistada :" Mis kelguga me homme söitma läheme?"

Kärt ja Maret

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar